東網 – Dash@Mr.做老竇 隊友想搞見面會探B

東網 – Dash@Mr.做老竇 隊友想搞見面會探B

樂隊Mr.出席電競活動,而成員Dash宣布剛榮升做爸爸,他稱太太為他生了小B女,已給她改名Molly,中文名未改,本身BB預產期都是9月底、10月,現太太是剖腹誕下7磅多的Molly,又直言心情緊張,但因兩位隊員Alan、Tom和他弟弟先後已為人父,所以他壓力不大。

問到Molly似他還是太太?他笑言:「兩個都唔似,可能啱啱出世未知似邊個。」他稱BB和太太都未出院。問到Alan和Tom可有湊B心得?兩人稱Dash恨做老竇很耐,因他喜歡照顧人,湊B應沒難度,而他們幾位隊員都未見過Molly,要舉行首次見面會先得。及後,Dash在社交網上載一家三口的溫馨合照,以及囡囡的腳仔相,睇嚟囡囡應該似媽咪多啲喎!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181007/bkn-20181007180607794-1007_00862_001.html